Компанія Xiaomi в міжнародному масштабі продала 700 тисяч смартфонів Pocophone F1. Такого результату китайський виробник зміг досягти всього за три місяці з дати релізу пристрою. Однак, цьому є просте пояснення. Судячи з усього, користувачів підкупила низька ціна. При цьому смартфон отримав флагманські характеристики.

Радісною новиною поділився віце-президент Xiaomi Ману Кумар Джейн у своєму Twitter-акаунті. Особливої популярний Pocophone F1 опинився в Індії, саме в цій країні спочатку почалися його продажі. І не дивно, адже на ринку Індії цінуються бюджетні смартфони, ціна яких не перевищує 200 доларів.

На честь досягнення позначки в 700 тисяч користувачів Xiaomi вирішила влаштувати розпродаж – в Індії смартфон можна придбати до 8 грудня всього за 5 000 рупій, що за поточним курсом становить близько 2 тисяч гривень. Це дуже мало, враховуючи можливості цього смартфона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.