Смартфон Huawei P Smart (2019) стане одним з найбільш доступних смартфонів першої половини 2019 року. Це підтвердили і результати тестування новинки в Geekbench, які нещодавно з'явилися в мережі. Судячи з усього, девайс не стане флагманом, як багато хто міг подумати з фото, злитих в мережу.

Huawei P Smart (2019) проходить в базі даних бенчмарка під кодовою назвою Huawei POT-LX1. Судячи з усього, він працює під управлінням Android Pie і оснащений 3 ГБ оперативної пам'яті. Точна модель процесора не вказана, проте чіпсет, ймовірно, має вісім ядер і працює з частотою 1,7 ГГц. І хоча він не буде плавно працювати протягом багатьох років, його щодо середня потужність виправдовується дуже низькою ціною.

Huawei POT-LX1 набравши 1517 і 5535 балів в одноядерному і багатоядерний тестах відповідно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Поки точна дата релізу і вартість P Smart (2019) не розкривається. Швидше за все, вартість не перевищить 200 доларів. Будемо сподіватися на появу смартфона на ринку вже цієї зими.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.