Google представила інструмент Google Earth Studio для створення анімації, що імітує аерозйомку, на основі даних Google Earth. Таким чином, кожен бажаючий зможе використовувати цю функцію для створення відео в повітрі.

Шаблони сервісу дозволяють змінювати кут і швидкість зйомки, освітленість об'єктів та інші параметри. Важливо, однак, уточнити, що оскільки інструмент заснований на Google Earth, в ньому доступні тільки ті міста, у яких є своя 3D-карта. Тепер не потрібно купувати квадрокоптер, щоб зробити незвичайне відео з висоти пташиного польоту. Однак, відео не буде зніматися в режимі реального часу, і лише використовувати вже існуючі матеріали.

Окремо в компанії відзначили, що для створення роликів не потрібно мати особливі навички в анімації, а також надали ряд відео-інструкцій по користуванню інструментом. Сам процес створення обмежується тільки фантазією користувача сервісом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

На даний момент кожен бажаючий може випробувати дану функцію, адже вона абсолютно безкоштовна.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.