Автор YouTube-каналу ETA PRIME опублікував відеоінструкцію по злому консолі PlayStation Classic і запуску на ній сторонніх ігор. Для цього йому потрібна була лише USB-флешка і програма Notepad ++. До речі, нагадаємо, що нова консоль м'яко кажучи провалилася. Користувачі не оцінили старання Sony воскресити стару консоль, адже якість залишає бажати кращого. Наприклад, якість картинки ніяк не покращився за десятки років, а сама картинка пригальмовує, зменшуючи комфорт гри.

В першу чергу автор ролика відформатував USB-носій у формат FAT32. Після цього він скопіював на “флешку” файли взламывающей програми, які пізніше запустив на PS Classic. За допомогою програми Notepad ++ автор відео відредагував один з файлів, налаштувавши конфігурацію емулятора. Таким чином кожну гру можна запустити за допомогою цієї консолі. Однак, потужності пристрою вистачає лише на старі ігри.

На початку грудня користувачам вдалося отримати доступ до емулятора PS Classic, підключивши до неї USB-клавіатуру. У налаштуваннях програми вони знайшли пункти, що дозволяють переключити формат ігор на NTSC або відключити обмеження FPS.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.