Конкуренція на ринку спортивних браслетів в 2018 році посилилася до межі, саме тому очікуваний Xiaomi Mi Band 4 незабаром з'явиться на ринку. Імовірно, девайс покажуть вже в травні 2019 року. Серед оновлення лінійки варто відзначити наявність нового чіпа GPS. З його допомогою користувачі зможуть відстежувати своє розташування у просторі без використання смартфона.

Ще в четвертому поколінні фірмового наручного годинника (Mi Band 3) компанія Xiaomi зробила велику ставку на поліпшення його спортивної складової. Варто відзначити, що браслет орієнтований на активний відпочинок, а також на кілька популярних видів спорту для відстеження активності. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 зведе з розуму мільйони людей, тому як він отримає модуль GPS. Його можна буде використовувати не тільки для відстеження місця розташування, наприклад, під час занять спортом, але і для інших завдань. Враховуючи, що ціни на ці трекери дуже низькі, вони напевно стануть дуже популярними.

Впровадження GPS дозволить дізнаватися швидкість пересування, середній темп, час проходження тієї чи дистанції, а також даний модуль зробить більш точним процес підрахунку пройденої відстані і звичайно ж спалених калорій. Завдяки цьому, кожен бажаючий зможе дізнатися ще більше інформації про себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.