Як можна помітити на фотографії, яку інсайдери днями виклали в мережі, смартфон Samsung Galaxy S10 в працюючому стані виглядає просто огидно. У нього немає окремих незалежних отворів в екрані під камеру, які всім обіцяли. Судячи по зовнішньому вигляду смартфона, можна сміливо заявити, що отвори в екрані були лише маркетинговим ходом компанії, щоб залучити публіку. Замість них використовується виріз у верхньому правому куті, який мало чим відрізняється від зовнішнього вигляді iPhone XS Max і Huawei Mate 20 Pro. Безсумнівно, це позначиться на продажах майбутньої новинки.

Більше того, дисплей на майбутню новинку займає явно менше 92% площі на лицьовій частині, оскільки зверху і знизу є відступи значного розміру. Та й сам по собі девайс нагадує дешеву підробку китайців з підвалу. Практично немає ніяких відмінних рис, які зможуть змусити користувачів купити цей смартфон. Судячи з усього, девайс буде продаватися за ціною від 1200 доларів, в залежності від модифікації.

вирізу в правому верхньому куті лицьова частина смартфона Samsung Galaxy S10 з кодовою назвою Beyond 2 виглядає просто огидно. Не виключено, що це всього лише старий прототип пристрою. Однак, якщо девайс вийде на ринок у такому вигляді - компанія розчарує весь світ.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.