На фото в ілюмінаторі видно наближається Dragon, а в повітрі станції завис плюшевий дракон.

Командир нинішньої експедиції на борту Міжнародної космічної станції Олександр Герст показав, як до їх орбітальному будинку на висоті 400 км над поверхнею Землі наближається безпілотний вантажний корабель Dragon приватної компанії SpaceX. Варто відзначити, що це пристрій доставляє із Землі на МКС всі необхідні продукти, а також необхідні ресурси та одяг для космонавтів.

“На одному з фото в ілюмінаторі видно наближається Dragon, а в повітрі станції завис плюшевий дракон. Кількість драконовий на МКС подвоїлася!" - пише в Twitter американська астронавтка Енн Макклейн.

Також на фото видно космічний корабель Союз МС-11, який прибув на станцію з трьома додатковими членами екіпажу трохи раніше. Тепер на станції велике поповнення.

Компанія Ілона Маск SpaceX дозволила значно участити місій по доставці цінного вантажу на борт МКС за допомогою багаторазового космічного корабля Dragon.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.