З 10 грудня скачати і встановити ОС Android 9.0 Pie, тобто останню від Google, можуть усі власники популярного смартфона Xiaomi Mi A1. Цей апарат входить в модельний ряд Android One. Ця операційка призначена для слабких смартфонів, і в ній відсутні непотрібні функції, які засмічують оперативку смартфона.

не Можна не помітити, що тестування цього почалося лише на початку грудня, але вже відбувся реліз його фінальної версії. Тепер кожен бажаючий може випробувати актуальну версію яка з'явилася в мережі кілька днів тому.

Операційна система в особі Android 9.0 Pie для Xiaomi Mi A1 важить 1,1 ГБ, і її вже можуть завантажити жителі ряду країн світу, в тому числі Індії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В оновленні з'явилися розширені функції батареї і яскравості екрану, а також новий патч безпеки від Google. Крім усього іншого, нова ОС принесла разом з собою оновлений інтерфейс, абсолютно нове меню багатозадачності, а також деякі інші нововведення, які позитивно позначаються на зовнішньому вигляді всіх елементів. Корпорація добра заявляє, що після оновлення смартфон буде працювати значно швидше.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.