Samsung Galaxy Note 9 з'явився на прилавках у вересні 2018 року, і він оснащений за останнім словом техніки, працюючи при цьому на базі операційної системи Android. Однак, всупереч всім реальним можливостям флагмана, на українському ринку продажу явно провалилися. І це не дивно, адже вартість смартфона близько 35 тисяч гривень на момент початку продажів.

На щастя, з тих пір ситуація докорінно змінилася, в результаті чого тепер придбати Samsung Galaxy Note 9, як вдалося нам з'ясувати, ставши доступний набагато дешевше. Дослідження показало, що прямо зараз придбати даний флагман можна за 21 499 грн в офіційних магазинах.

Що стосується технічної начинки, смартфон володіє корпусом з металу і скла Corning Gorilla Glass 5, причому не обійшлося навіть без захисту від води й пилу за стандартом IP68. До речі, девайс підтримує бездротову зарядку. В іншому, апарат здатний похвалитися 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD + (2960 на 1440 пікселів) і восьмиядерним процесором Exynos 9810 з частотою 2,7 ГГц.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

В іншому, Samsung Galaxy Note 9 має подвійний основний (12 Мп + 12 Мп і 8 Мп фронтальною камерами, слотом для карт пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ включно, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті. Після старту продажів смартфон позиціонували як головного конкурента iPhone. Однак, після виходу нових моделей iPhone він не здатний з ними змагатися.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.