Компанія Huawei анонсувала свій новий камерофон Honor View 20. Новинка отримала дві помітні особливості: камера і екран. Дисплей у гаджета з діркою, а основна камера має дуже високий дозвіл. Дивно, що саме ця китайська компанія випустила топовий смартфон з камерою. Раніше глава Xiaomi анонсував смартфон з камерою такого ж дозволу, однак він вийде явно пізніше цього пристрою.

Honor View 20 розмістив фронтальну камеру в невеликому отворі безпосередньо на екрані. Діаметр зони становить 4,5 мм і виглядає як велика цятка.

Основна камера базується на сенсорі Sony IMX586, який дозволяє робити знімки на 48 мегапікселів. Виробник запевняє, що навіть при поганому освітленні фото будуть створюватися величезного якості.

Апаратна частина смартфон базується на топовому чіпі HiSilicon Kirin 980, як у флагманів Huawei Mate 20 і Honor Magic 2. Так, він хоч і топовий, але не зрівняється з A12 від Apple, яким оснастили флагмани iPhone XS Max і XS.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про інші подробиці Honor View 20 стане відомо пізніше після його детальної презентації в Пекіні в кінці грудня. Міжнародний запуск новинки відбудеться 22 січня в Парижі. Про ціну поки говорити рано, але передзамовлення буде можливий вже на початку 2019 року.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип аккумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробности про нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.