У компанії Xiaomi, яка відома на весь світ, як та, яка кожен день представляє нові продукти різного характеру, презентували нове досягнення серед рисоварок.

У компанії вже кілька років працюють над створенням рисоварок марки Mijia Rice Cooker. Судячи з відгуків споживачів, їх вважають практичними і гарними. Оскільки рис користується попитом у країнах Азії, відповідно Xiaomi намагається робити все більше нових продуктів, які будуть мати попит серед покупців.

Сьогодні ж цей китайський гігант, який спеціалізується на виробництві електронної техніки, в першу чергу смартфонів і інших «розумних пристроїв» презентував на краудфандингової платформі Youpin нову модель популярної рисоварки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Рисоварка Xiaomi Mijia Mini ice Плита (або OCooker має невелику чашу об'ємом 1.2 л

Нова модель має такі технічні характеристики:

  • Номер моделі QF 1201
  • Розміри упаковки: 245 х 225 х 230 мм
  • Вага упаковки: 1470 р
  • Об'єм чаші: 1.2 л
  • Потужність: 300 Вт
  • Використання: приготування рису і каші, можливість зберігання готових страв теплими деякий час.

Повідомляється, що раніше виробник створював лише рисоварки з об'ємними чашами на 4 л і 3 л. Зараз підхід до виготовлення такої техніки змінили, і зробили модель рисоварки більш компактною, яка підходить для невеликих сімей.

Нова рисоварка Xiaomi Mijia Mini Rice Плита має вбудований сенсор. Він допомагає точно встановити температуру для приготування рису. Крім цього, на самій рисоварці є екран, на якому відображається температура приготування в реальному часі.

Вартість нової рисоварки ¥ 199 або &≈; руб 800 (&≈; $ 29).

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Порошенко підписав закон, який вирішить долю українців в 2019 році: бюджету кінець

Нагадаємо, Xiaomi Mi9 отримає кращу камеру в світі

Також Знай.uа" писав, Google представила модну куртку для розсіяних модників

Як раніше повідомляв "Знай.uа" ТОП найпопулярніших сматфонов листопада: повний список