Компанія Google вирішила припинити існування своєї соціальної мережі Google+ вже в квітні - на чотири місяці раніше, ніж планувалося. Причиною відповідного рішення стало вже друга помилка в системі конфіденційності, яка відкрила доступ до приватних даними 52,5 млн акаунтів, таких як імена, електронна пошта, стать і вік. Так, це не цілеспрямований злив даних користувачів, як це робив Facebook, але факт того, що дані мільйонів користувачів опинилися в руках хакерів і зловмисників вплине на репутацію Google.

При цьому, за твердженням компанії, поки ніяких свідоцтв того, що хтось встиг скористатися цим доступом, немає. Будемо сподіватися, що компанія не заспокоює користувачів дешевими відмовками.

Нагадаємо, 8 жовтня компанія Google повідомила про рішення закрити соцмережу Google+ для індивідуальних користувачів. Вже тоді в Google визнали, що виявили витік даних користувачів. Він міг потенційно зачепити близько півмільйона користувачів соцмережі. До того ж, сам проект виявився не дуже успішним. адже конкуренти вже давно зайняли лідируючі позиції на ринку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.