Компанія представила смартфон Honor View 20, однією з особливостей якого став отвір в екрані, під яким розташовується фронтальна камера. До речі, на задній частині смартфона розташована не менш цікава 48-мегапіксельна камера від Sony, яка забезпечить якість фото навіть в темний час доби.

Компанія позбавила смартфон від вирізу на екрані, який став головним трендом 2018 року серед смартфонів. Замість цього компанія зробив отвір в екрані, і встановила туди фронтальну камеру. За рахунок цього рамки навколо дисплея вдалося суттєво зменшити, при цьому сам екран від цього не постраждав.

Діаметр отвору складає 4,5 міліметра, причому компанія стверджує, що всередині отвору структура матриці екрана зберігається, а фронтальна камера розташовується під ним. Будемо сподіватися, що подряпини на екрані не завадять якістю зйомки.

На задній поверхні пристрою розташовується 48-мегапіксельна камера з матрицею Sony IMX586.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В пристрої буде встановлений процесор Huawei Kirin 980, який здатний потягатися з iPhone XS Max. Сама презентація незвичайного пристрою запланована на 26 грудня, так що варто готувати гроші для замовлення пристрою, адже його напевно розкуплять в перші хвилини після старту продажів.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.