Користувачі iPhone по всьому світу зіткнулися з новою проблемою. Свіже оновлення iOS 12.1.1 начисто відключає інтернет-комунікації через сім-карту в iPhone. Тепер мільйони користувачів не можуть повноцінно користуватися телефоном, і шукають Wi-Fi, щоб мати доступ до інтернету і до соцмереж.

Минулого тижня Apple випустила оновлення для iPhone 12.1.1. І хоча остання збірка iOS дозволила залучити свою камеру для відеочатів Face Time, одним дотиком, це також створило серйозну проблему для деяких користувачів. Тепер величезна кількість користувачів продукцією яблучної корпорації просто не можуть користуватися послугами кабельного оператора мереж.

Ця проблема з підключенням мобільного інтернету, схоже, помічена користувачами iPhone в різних країнах, і помилка може по-різному впливати на різні пристрої.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

наприклад, деякі користувачі не можуть зайти в браузер, однак, деякі месенджери в той же час будуть відмінно працювати.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.