Нейромережа від Facebook навчилась прогнозувати, куди може піти людина, виходячи з минулих зареєстрованих переміщень. Наприклад, якщо користувач знаходиться в тренажерному залі, алгоритм оцінює ймовірність того, чи може він після відправитися в ресторан. Таким чином, соцмережа зможе передбачити переміщення користувачів. Проте, користувачі досі не розуміють, добре це чи погано. З одного боку, інтеграція з соцмережею може спростити життя користувачам. З іншого боку, скандальний Facebook може отримати більше даних про користувачів, незважаючи на те, що більшість з них не захочуть ділитися своїми даними.

Інша розробка будуватися на великих даних — алгоритм аналізує інформацію про користувачів на основі сигналів Wi-Fi, Bluetooth, стільникового зв'язку і NFC-міток.

Таким чином компанія зможе пристосувати рекламу для кожного користувача.

Будемо сподіватися, що користувачі мережі не будуть штовхати різну продукцію перед очима, а також соцмережа не буде стежити за місцем розташування користувача без його згоди.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.