Компанія Huawei представила в Китаї новий недорогий смартфон Enjoy 9, який на міжнародному ринку повинен дебютувати як Y7 Prime (2019). Це може заплутати користувачів, однак, варто враховувати різницю між ринком Азії та Європи. У порівнянні з попередником апарат отримав оновлений дизайн, що відповідає всім сучасним трендам. До речі, компанія вирішила впровадити в смартфон чіп від Qualcomm і оснастив пристрій акумулятором підвищеної ємності. Qualcomm здатний збільшити продуктивність і автономність пристрою, судячи з показників компонентів.

Що стосується характеристик, Huawei Enjoy 9 отримав 6,26-дюймовий IPS-дисплей з мінімальними рамками і невеликим вирізом під фронтальну камеру. Так, виріз на екрані все ще залишається популярним серед виробників. Випускатися смартфон буде в чотирьох кольорах: червоному, чорному, фіолетовому і бірюзовому. Останні два мають градієнтний ефект. Сканера відбитків пальців в новинці немає, зате, гібридний слот дозволяє одночасно використовувати дві SIM-карти і карту пам'яті microSD. Судячи з усього, девайс буде бюджетним.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 450 з графічним прискорювачем Adreno 506, як у більш потужному Snapdragon 626. В залежності від версії об'єм оперативної пам'яті складає 3 або 4 ГБ, а накопичувача – 32 або 64 ГБ. Ємність вбудованого акумулятора становить 4000 маг, чого більш ніж достатньо для такої продуктивності смартфона і ненажерливості дисплея.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.