10 грудня 2018 року, даний виробник електроніки нарешті запустив у продаж кнопковий телефон під назвою ZMI Travel Assistant Z1, який має підтримку 4G, а ще він має величезний акумулятор. Такий собі портативний модем з великою автономністю. Всередині нового надійшов у продаж телефону розміщена батарея ємністю 5000 маг, одного заряду якої вистачає на два тижні автономної роботи в режимі очікування в мережах 3G і 4G LTE.

Від цього акумулятора можна живити інші мобільні пристрої, використовуючи кнопковий апарат в якості портативної батареї. Досить зручно пристрій, враховуючи його ціну і розміри. До того ж, він вміє телефонувати, що робить його відмінним пристроєм для активного відпочинку, туризму і подорожей.

До речі, до мережі пристрою в режимі модему можуть підключитися одночасно цілих 10 девайсів.

Виріб має 2,8-дюймовий екран з роздільною здатністю QVGA, 512 МБ оперативної і 4 ГБ вбудованої пам'яті, слот для карт пам'яті microSD об'ємом до 32 ГБ включно, 2 Мп основну камеру, а також корпус, володіє габаритами 133,5 x 56,3 x 14,5 мм. до Речі, як і очікувалося, ціна для такого пристрою, просто смішна - всього 50 доларів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.