Кілька корпусів кампусу компанії Facebook в Менло Парк, що в Каліфорнії евакуювали через повідомлення про бомбу. Повідомляється, що всіх людей, які знаходяться в будівлі успішно вивели.

Поліція реагує на повідомлення про вибухівку в Менло Парк", - заявила Ніколь Аккер, представник поліцейського департаменту Менло Парк.

Представник Facebook у коментарі Reuters заявив, що "кілька будівель евакуювали, все в безпеці". Вона не уточнила, які саме будівлі евакуювали.

Не виключено, що це дуже злий жарт телефонного мінера, і ніякої бомби при обшуку там не виявиться. Цілком можливо, що це наслідки скандалів, в яких Facebook був замішаний через зливу даних сотні мільйонів користувачів стороннім компаніям. Крім цього, соцмережа могла відстежувати місце розташування користувача, а також деякі дані його комп'ютера. До того ж, постійні збої в системі залишали деяких користувачів мережі без єдиного способу комунікації з іншими людьми.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.