Фінансовий директор китайського телекомунікаційного гіганта Huawei Мен Ванчжоу була звільнена під заставу канадським судом. Відзначається, що Ванчжоу може загрожувати екстрадиція в США.

Так, Мен Ванчжоу підозрюють в порушенні санкцій проти Ірану. Мен був заарештований у Ванкувері 1 грудня. За версією слідства, вона з 2016 року приймала рішення про постачання продукції, виробленої в США в Іран. До того ж, США звинуватили китайську компанію у виробництві смартфонів, які можуть порушити безпеку країни. Ще влітку 2018 року США заборонила поставки продукції Huawei на територію штатів.

У той же час компанія Huawei категорично відкинула звинувачення в загрозі національної безпеки США. У компанії також додали, що ніколи ніякі уряди не просили їх порушувати роботу будь-якої мережі. Однак, у свою чергу, США виявило наявність хакерського софта в смартфонах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.