З-за зниження цін на фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3, його можна придбати за 715 грн, тобто навіть дешевше, ніж у Китаї. Зараз чудова можливість для того, щоб купити спортивний браслет за дуже низькою ціною, або ж зробити подарунок коханим до початку 2019 року.

Сам девайс став дуже популярним ще до початку виходу, адже перші партії пристрою розкупили за лічені хвилини, і всім бажаючим необхідно було чекати кілька тижнів, що виробник зміг відправити нову партію пристроїв.

Що стосується характеристик, Xiaomi Mi Band 3 оснащений 0,78-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 128 на 80 пікселів з підтримкою сенсорного управління, а також акумуляторною батареєю ємністю 110 мач, одного повного заряду якої вистачає на 20 днів автономної роботи при активному використанні протягом усього дня. Також всередині трекера знаходиться модуль Bluetooth 4.2 LE для підключення до мобільних пристроїв. Корпус пристрою має захист від води й пилу за стандартом IP68, завдяки чому з ним можна занурюватися на глибину до 50 метрів. Іншими словами, це відмінний пристрій для заняття спортом або активним відпочинком, яке допоможе дізнатися про себе набагато більше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Разом з фітнес-браслетом покупці можуть придбати оригінальні ремінці, які бувають тільки чорного, червоного і синього кольорів, проте з-за величезної кількості підробок слід бути гранично уважним при покупці. Однак, деякі китайські виробники створюють металеві ремінці, які надають браслету більш солідний вигляд.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.