Смартфон Mi Note 4 буде представлений в 2019 році. Телефон оцінили в 2499 юанів або $365. Це означає, що смартфон не отримає флагманські характеристики, але стане непоганим бюджетним смартфоном з звичайними характеристиками.

За словами джерел, Xiaomi Mi Note 4 отримає чіп Snapdragon 710, 64 ГБ і 128 ГБ флеш-пам'яті, 6 ГБ оперативної пам'яті, а також зможе похвалитися наявністю модуля NFC, за допомогою якого можна оплачувати покупки і послуги за допомогою телефону, без використання кредитної картки. Варто відзначити, що далеко не всі смартфони 2018 року мають цю функцію.

Сама лінійка Mi Note є чи не першою для компанії Xiaomi. Самі девайси добре оцінила публіка, і про це свідчать квартальні фінансові звіти китайської компанії. Саме ця лінійка допомогла компанії вирватися на ринок Європи, завоювавши ринок Азії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.