Популярний китайський смартфон Xiaomi Mi 8 тепер продають за доступною ціною. Тепер цей смартфон можна придбати на території України за ціною 10 793 грн. Однак, на вибір доступний тільки чорний колір. Судячи з усього, в цій забарвленні пристрій є дуже популярним. Само собою, що за такою низькою ціною продають базову версію телефону, що має 6/64 ГБ пам'яті. Однак, варто зауважити, що і цієї потужності процесора більш ніж достатньо для зручного використання різних програм і соцмереж.

Що стосується характеристик, смартфон оснащений 6,21-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), топовим восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630. До речі, камера тут теж непогана: подвійна основна (12 Мп + 12 Мп і 20 Мп фронтальна).

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.