Компанія Xiaomi представила новий продукт лінійки Mijia. Пристрій з промовистою назвою Mijia Bedside Lamp 2 є прікроватной лампою з підтримкою підключення до інших пристроїв. Варто відзначити, що компанія уміє дивувати публіку, і навіть звичайні побутові предмети наділяє мінімальним розумом. Цей світильник не виняток. Їм можна керувати за допомогою смартфона дистанційно.

Особливістю новинки можна вважати підтримку фреймворку HomeKit, тому управляти лампою і можна з пристроїв під управлінням iOS-iPhone, або, наприклад, iPad. Таким чином девайс здатний підтримувати команди з різних пристроїв, що працюють під різними базами ОС.

Як пише джерело, ця лампа відрізняється від моделі першого покоління більш рівномірним світлом — немає темної зони у верхній частині. Максимальна яскравість становить 400 кд/кв. м, мінімальна — всього 2 кд/кв. м. Це більш ніж достатньо, щоб розмістити її в спальні або вітальні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Новинка можна буде купити в офіційному онлайн-магазині Xiaomi і на майданчику Tmall з 12 грудня за ціною $24,5 – 680 гривень.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.