Китайська компанія Xiaomi представила новий пристрій, який принесе величезне задоволення своєму власникові. Новинка діє впритул з технологіями штучного інтелекту. Крісло може самостійно визначити положення зони масажу і масажує саме її. ІЇ завжди бере до уваги антропометричні параметри кожного користувача, так що і для кожної людини зберігаються шаблони налаштувань, виходячи з побажань і параметрів тіла людини.

Intelligent Mobility AI Full Body Massage Chair пропонує шість режимів класичних масажних процедур. До речі, масаж можна вибирати по різним частинам тіла окремості. Однак, масажний елемент дуже довгий (125 см), і здатний впливати на все тіло.

Завдяки можливості відкидатися на кут 126±7°, досягається так званий стан нульової гравітації. У цьому положенні істотно знижується тиск на хребет та кінцівки, і комфорт при цьому значно збільшується.

Intelligent Mobility AI Full Body Massage Chair передбачено переговорний пристрій. Легко помітити і відсутність традиційного кнопкового пульта управління — крісло управляється голосом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вартість Intelligent Mobility AI Full Body Massage Chair становить $1160., що досить дешево для повноцінного масажного крісла для всього тіла.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.