В лінійці клавіатур Xiaomi Yuemi вже є кілька моделей, але ще одна зайвою точно не буде. Нова модель отримала назву Cherry MX Red, а розробник заявляє, що він прослужить набагато довше за своїх конкурентів завдяки використанню незвичайного матеріалу.

Пристрій виконаний в білому корпусі, а клавіші виконані з пластику PBT: на відміну від пластику ABS він менш схильний до стирання, тому з часом клавіші не стануть гладкими і слизькими. Таким чином, напис на клавішах буде триматися набагато довше, а друкувати великі тексти приємніше.

Характеристики натискання обумовлені характеристиками перемикачів: зусилля спрацьовування – 45 грамів, довжина ходу – 4 мм, точка активації – 2 мм, ну а термін служби – близько 50 млн натиснень. Cherry MX Red відносяться до лінійних перемикачів і працюють практично безшумно, що є дуже важливим параметром для деяких користувачів, які ненавидять шум клавіш.

Клавіатура має два режими сумісності: з ПК під управлінням macOS і Windows. Таким чином, девайс відмінно підходить як для звичайних ПК і ноутбуків, так і для гаджетів від Apple.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Продажу клавіатури в Китаї стартують сьогодні, ціна новинки – $48. І хоча ціна значно вище аналогів, але і термін служби теж перевершує показники конкурентів.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.