Власники iPhone і iPad в комплектації з модемом LTE стали масово скаржитися на свіжу прошивку iOS 12.1.1. Після оновлення, смартфон відображає іконку “немає LTE”, після якої підключитися до 4G можливості немає. Варто відзначити, що це програмна помилка, яка робить обмеження на модем всередині пристрою.

Примітно, що проблема не зачіпає підключення до інтернету по мережах третього покоління (3G) – смартфони і планшети підключаються до них без будь-яких ускладнень. Модуль Wi-Fi теж працює без нарікань.

Неможливість виходу в інтернет з пристроїв Apple після установки прошивки iOS 12.1.1 не пов'язана з самими стільниковими мережами. Скарги надходять від користувачів з усього світу, але симптоми проблеми відрізняються. Приміром, у деяких користувачів працюють соцмережі, а от решта взагалі залишилася без бездротової мережі.

У кого-то зворотна ситуація: браузер не завантажує сторінки, додатки та ігри отримують доступ в Мережу. У будь-якому випадку, яблучної корпорації необхідно виправити цю ситуацію якомога швидше, адже кількість незадоволених власників iPhone з кожним днем зростає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.