У жовтні поточного року відбувся анонс слайдера Xiaomi Mi Mix 3, який отримав флагманський чіп Snapdragon 845 і до 8 Гб оперативної пам'яті. Проте, китайці на цьому зупинятися не захотіли, і оголосили про вихід спеціального видання Mi Mix 3 “Заборонене місто”. Не виключено, що цей апарат буде з'являтися на прилавках під виглядом лімітованого девайса. І хоча він не сильно відрізняється від основної версії, на нього варто звернути увагу.

Продажі пристрою стартували 12 грудня. Xiaomi Mi Mix 3 “Заборонене місто” несе на борту 10 Гб оперативки і 256 Гб інтегрованої пам'яті. На сьогоднішній день це рекорд серед смартфонів, а такими показниками може похвалитися тільки ігровий смартфон, який в рази дорожче цього девайса. Смартфон обзавівся золотий гравіюванням, а в комплект поставки увійшли статуетка із золотим покриттям і 10-ватний адаптер для бездротової зарядки. Ці приємні сюрпризи чекають покупців у коробці разом з телефоном.

Вартість Mi Mix 3 “Заборонене місто” склала 725 доларів. Сьогодні в продаж також надійшла версія флагмана в керамічному корпусі. Вона отримала 8 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ, а її ціна склала 522 долари.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.