Xiaomi почала продаж найпотужнішої версії смартфона Mi Mix 3. Девайс може похвалитися 10 гігабайтами оперативної пам'яті і 256 гігабайтами постійною.

Вартість смартфона на китайському ринку - близько 20 тисяч гривень. Девайс з назвою Mi Mix 3 Forbidden City випускає з гравіюванням у стилі одного з найпопулярніших палацових комплексів Китаю.

Покупці отримають до смартфону подарунок - бронзову статуетку. Крім того, в комплекті з апаратом йде бездротовий зарядний пристрій на 10 Вт і чохол.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Разом з Mi Mix 3 Forbidden City в продаж надійшов спрощений варіант - Mi Mix 3. Смартфон також має керамічні корпус, але більш скромні характеристики - 8 гігабайт оперативки і 128 гігабайт ПЗУ. Mi Mix 3 можна купити приблизно за 14 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi представила новий продукт лінійки Mijia. Пристрій з промовистою назвою Mijia Bedside Lamp 2 є настільною лампою з підтримкою підключення до інших пристроїв. Варто відзначити, що компанія уміє дивувати публіку, і навіть звичайні побутові предмети наділяє мінімальним розумом. Цей світильник не виняток. Ним можна керувати за допомогою смартфону дистанційно.

Особливістю новинки можна вважати підтримку фреймворку HomeKit, тому керувати лампою можна з пристроїв під управлінням iOS-iPhone, або, наприклад, iPad. Таким чином девайс здатний підтримувати команди з різних пристроїв, що працюють під різними базами ОС.

Як пише джерело, ця лампа відрізняється від моделі першого покоління більш рівномірним світлом — немає темної зони у верхній частині. Максимальна яскравість становить 400 кд/кв. м, мінімальна — всього 2 кд/кв. м. Це більш ніж достатньо, щоб розмістити її в спальні або вітальні.

Нагадаємо, Xiaomi представила пристрій для масажу потрібних місць.

Раніше Знай.ua повідомляв, Xiaomi Mi 8 продають в Україні за копійки.

Також Знай.ua писав, Xiaomi подратувала фанатів фото секретного пристрою.