Відомий інсайдер виклав у мережу офіційне зображення смартфона Samsung Galaxy S10 Lite. По суті, це спрощена, і бюджетна версія флагмана Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року.

Повідомляється, що смартфон Samsung Galaxy S10 Lite отримає Super AMOLED-екран із співвідношенням сторін 18,5:9 і дозволом 2960 на 1440 точок (QHD +). Як і очікувалося, смартфон залишиться без вирізу на екрані, але на правій стороні дисплея у верхньому куті буде невеликий отвір для камери.

В іншому, смартфон має дисплей з однаковими рамками зі всіх чотирьох сторін. Відомо, що новинка в особі Samsung Galaxy S10 Lite отримає лише подвійну основну камеру, в той час як у більш просунутих версіях мобільного пристрою будуть використовуватися потрійний і четверний модуль. До речі, сам дисплей смартфона буде плоским, в той час як нова модель отримає вигнутий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Смартфон Samsung Galaxy S10 Lite буде доступний для покупки в базовій конфігурації з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті. Однак, ціна не буде дуже бюджетної. Аналітики прогнозують вартість смартфона близько 20-30 тисяч.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.