Нещодавно відбувся реліз WhatsApp, в якому нарешті, через рік обіцянок, з'явилася підтримка стікерів. Проте, власники iPhone і iPad сильно розчарувалися, оскільки Facebook прибрала в додатку кнопку, яка дозволяє завантажувати стікери безпосередньо в додаток з AppStore.

вся справа в тому, що для установки сторонніх наборів стікерів, а в стандартних WhatsApp всього два, необхідно встановлювати з App Store додатковий додаток у випадку з кожним набором. Однак, в свою чергу, яблучна корпорація видаляє подібні системи зі свого магазину, так як вони порушують правила сервісу.

Відтепер користувачі iPhone не можуть використовувати сторонні набори, від чого мільйони людей опинилися в повному сказі. Мало того, що вони очікували ці стікери більше року, так тепер Android-юзери можуть користуватися, а власники iPhone - ні. Рішенням цієї проблеми, швидше за все, стане поширення стікерів через внутрішній магазин WhatsApp. Цілком можливо, що через рік обіцянок цю функцію все ж таки запровадять.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.