12 грудня, в мережу потрапила інформація про те, яким буде новий флагман китайської корпорації. Повідомляється, що він отримає технологію слайдера, яка дозволить розмістити дисплей на всю площу передньої панелі, а фронтальну камеру розмістити у висувному елементі.

За рахунок цього дисплей мобільного пристрою займе не менше 95% від загальної площі на лицьовій частині. До того ж, тильна камера отримає величезну перевагу-вона отримає сенсори на 20 Мп, 16 Мп і 18 Мп, в результаті чого сумарна дозвіл фотокамери складе 48 Мп. Її апаратної основою стане восьмиядерний топовий на сьогоднішній день процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц і графікою Adreno 640.

На фронтальній частині мобільного пристрою знайдеться місце для подвійної камери з роздільною здатністю 12 Мп + 12 Мп. Купити телефон Xiaomi Mi Mix 3S покупці зможуть у версіях з 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам'яті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До речі, смартфон з'явиться на прилавках за ціною 580 доларів за базову комплектацію.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.