Аерокосмічного управління США зарезервував місце на VSS Unity під апаратуру для чотирьох наукових экспериментов.

13 грудня 2018 року відкривається стартове вікно для четвертого тест-польоту суборбитального космоплану VSS Unity компанії Virgin Galactic мільярдера Річарда Бренсона. Однак, цілком можливо, що політ перенесуть на кілька днів пізніше, коли виникають непередбачені обставини.

Над пустелею Мохаве в штаті Каліфорнія учасники проекту SpaceShipTwo збираються досягти ще більшої висоти і швидкості.

На цей раз Unity хочуть вивести у верхній шар мезосфери — вище 80 км. В рамках минулого тест-польоту космоплан досяг висоти понад 52 км і швидкості 2,47 Мах, тобто майже в 2,5 рази вище швидкості звуку, що є абсолютним рекордом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З допомогою літака його відправлять у небо, а вже після набору необхідної висоти він полетить своїм ходом.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.