Нова функція перекладача Google дасть можливість прослухати точне вимова слів і навіть акцент, схожий на носія мови. Таким чином, кожен бажаючий може навчитися говорити без акценту на більшості мов.

Про це повідомляє Politeka.

Раніше, під час пошуку визначення слова, Google відображав маленький значок динаміка. Натиснувши на нього, можна було почути, як це слово вимовляється. Нова функція — це швидше як доповнення до цього. До того ж, раніше вимови не було натуральним, і відчувалося вимову робота. Тепер же вимову здається більш живим і природним. Швидше за все, корпорація добра підключила до сервісу штучний інтелект.

Під словом з'являється нове вікно, якщо на нього натиснути — відкривається пошук “як вимовити …”. Можна навіть безпосередньо виконати пошук правильної вимови слова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що оновлення поки доступно для обмеженого кола користувачів, але незабаром він стане доступним абсолютно для всіх на будь-якій платформі.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.