Компанія Apple зможе зробити наступне покоління свого флагманських смартфонів ще тонше, легше і дешевше. Однак, є велика ймовірність, що компанія цього не зробить. У разі, якщо смартфон стане тонше, об'єм акумулятора стане менше. До того ж, скло для бездротової зарядки став невід'ємною частиною сучасних смартфонів 2018 року.

Для цього Apple використовує технологію екранів Y-Octa компанії Samsung Display, яка вже використовується в смартфоні Galaxy S9+. Такий дисплей відрізняється від звичайних OLED інтегрованим прямо в екран сенсорним шаром. Екрани Y-Octa легше, тонше і дешевше у виробництві. Будемо сподіватися, що ціна на iPhone у разі впровадження цієї технології помітно зменшиться.

Оскільки обсяги виробництва невеликі, технологія буде використана лише самою старою моделлю смартфонів Apple 2019 року-спадкоємці iPhone Xs Max. Таке ж рішення Samsung використовує для своїх флагманів — Galaxy S10 і Note10. До речі, Galaxy S10 з'явиться на прилавках вже в лютому 2019 року, так що буде з чим порівняти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.