Зображення з повними характеристиками смартфона Huawei Nova 4 з'явилися в китайській соцмережі Weebo. Судячи з фото, пристрій отримає потрійну основну камеру, але при цьому основний датчик на 48 Мп отримає топова версія апарату, яка буде продаватися значно дорожче, якщо порівнювати з базовою.

Huawei Nova 4 оснастять 6,4-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю 2310 х 1080 пікселів, задній потрійний камерою (20,16 і 2 Мп/48,16 і 2 Мп). До речі, для любителів селфи, оснастили смартфон фронтальної на 25 Мп, а також батареєю ємністю 3750 маг. Фото підтвердило чутки про те, що фронтальна камера з'явиться в отворі у верхній частині екрана. Таким чином компанія позбулася від надокучливого вирізу на екрані, який псував зовнішній вигляд девайса. Апаратною основою смартфону стане процесор Kirin 970, як стверджувалося раніше, 8 Гб оперативної і 128 Гб флеш-пам'яті. Цього достатньо, щоб смартфон виконував всі функції швидко і без гальм.

Про ціну Huawei Nova 4 поки нічого не відомо. Пристрій надійде в продаж в чотирьох градієнтних кольорах. Офіційна презентація смартфона відбудеться 17 грудня, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.