Здавалося, що до примирення Apple і Qualcomm залишилися лічені місяці, але не тут-то було. Пару днів тому компанія Qualcomm оголосила про свій виграш у судовій справі про незаконне використання її патентів компанією Apple. Суд зобов'язав яблучну корпорація припинити поставки iPhone на територію Китаю. Однак, Apple знайшла чергову лазівку, і продовжує законно відправляти в Китай свої девайси.

Компанія Qualcomm надала китайському суду доказ того, що Apple порушила заборону на продаж. Мова йде про відеоролик, що показує недавно куплений смартфон від Apple. Повідомляється, що на ньому фігурує iPhone 7 чорного кольору з 256 ГБ пам'яті. Поруч зі смартфоном лежить чек, який доводить, що смартфон куплений після внесення заборони.

Суд поки нічого не зробив. Однак, і Apple теж є що на це відповісти. Мова йде про те, що заборона стосується лише старих версій iOS.

Раніше, у своєму відкритому листі, Apple назвала спробу Qualcomm зупинити продажі iPhone “відчайдушним кроком з боку компанії, чиї незаконні дії розслідуються регулюючими органами по всьому світу”.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.