Норвезька компанія Opera Software на конференції Hard Fork Decentralized London представила перший мобільний браузер з підтримкою Web 3 вбудованим крипто-гаманцем. Тепер браузер буде безпосередньо пов'язаний з криптовалютами і блокчейн.

Розробники вважають, що так більше двох мільярдів користувачів Android зможуть отримати зручний доступ до технологій інтернету завтрашнього дня.

Web 3-це загальний термін для ряду новітніх технологій, що включають кріптовалюти, блокчейн розподілені системи. Разом вони істотно розширюють можливості сучасного інтернету. На сьогоднішній день в мережі користуються популярністю сайти Web 2.0 - це мережа, яка поліпшується за рахунок наповнення її різним матеріалом.

В Opera відзначають, що з вбудованим крипто-гаманцем браузер починає відігравати більш важливу роль як засіб доступу до інформації, здійснення онлайн-транзакцій управління персональною інформацією з більш високим рівнем контролю.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Щоб спробувати новий браузер його досить завантажити з Play Store. Для здійснення транзакцій Web 3 необхідно придбати криптовалюту Ethereum зберігати в крипто-гаманці Opera.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.