Компанія Apple, ймовірно, працює над власним модемом, що дозволить їй краще конкурувати з Qualcomm.

До таких висновків журналісти прийшли, дослідивши нові списки вакансій Apple.

Яблучна корпорація шукає двох фахівців з розробки модему для підтримки мережі 5G. Таким чином можна заявити, що компанія зацікавлена у виробництві власного модему, і відмовитися від партнера Intel, який не задовольняє вимоги яблучної компанії.

Тим не менш, до створення нового модему ще багато років, і навіть ймовірний 5G iPhone від Apple, запланований на 2020 рік, замість цього буде використовувати розробляється модем 5G від Intel. Це цілком логічно, адже сам процес розробки, тестування і виробництва буде займати багато років.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Проблема Apple полягає в тому, що вона, звичайно, може використовувати модеми Intel, але коли справа доходить до цифр, Intel просто не встигає за продуктивністю в порівнянні з модемами Qualcomm.

До того ж, з останньою компанією Apple давно побила горщики, і численні спори з'являються навіть у судах.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.