Три моделі Samsung Galaxy S10 у всіх модифікаціях шокували своєю ціною. Як і очікувалося, компанія дорого оцінила свої топові флагмани.

Компанія Samsung офіційно анонсує свої нові флагманські смартфони за п'ять днів до виставки MWC 2019, щоб таким чином привернути до своєї продукції максимальну увагу і обігнати всіх найближчих конкурентів. Компанія вже не перший раз робить подібний трюк.

Все це станеться вже 20 лютого 2019 року, а потім, через декілька годин після анонсу на телефони повинні почати збирати попередні замовлення. Швидше за все, першу партію не розкуплять за пару хвилин, адже ціна буде непристойно великий.

Старт продажів у більшості країн світу намічений на 8 березня.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Купити вдасться три моделі нових флагманів, а саме – Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 і Galaxy S10 +.

Однак, після випуску цих трьох моделей, на ринку з'явиться топова версія смартфона з підтримкою 5G.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.