Комісія з міжнародної торгівлі США (ITC) вчора повідомила, що перегляне рішення за запитом про заборону на імпорт деяких моделей смартфонів Apple iPhone в Сполучені Штати. Сам скандал почався після того, як Qualcomm звинуватила Apple у незаконному використанні чужих патентів. Після рішення суду яблучної корпорації заборонили торгувати iPhone в межах Китаю.

Скарга була подана в ITC в липні 2017 року. За підрахунками Qualcomm, було порушено шість патентів. Пізніше три з них були виключені Qualcomm, щоб прискорити розгляд звернення, а також домогтися результатів судових розглядів.

Суддя ITC по адміністративному праву Томас Пендер (Thomas Pender), зараз вийшов на пенсію, прийняв у вересні, що Apple порушила лише один з трьох патентів. При цьому Пендер рекомендував комісії не вводити заборону на імпорт затребуваний Qualcomm, оскільки це не відповідало б інтересам США. Таким чином, ITC вирішила переглянути цю справу, і дати точне рішення суду вже скоро.

Остаточне ITC рішення повинно бути прийнято до 19 лютого майбутнього року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.