У Китаї стартують продажі нового пристрою Xiaomi для розумного будинку – розумної розетки Miija Smart Socket Wi-Fi нового покоління. Однак, є\це не звичайна розетка, як може здатися. Xiaomi вміє дивувати публіку, випускаючи стандартну побутову техніку з наявністю інтелекту і додаткових функцій.

Через стандартний додаток на смартфоні розетку можна активувати за часом і вимикати по таймеру. Новинка виконана з білого пластику, який витримує нагрівання до 750°С, і має кілька систем захисту (перевантаження, високої напруги тощо).

Потужність навантаження в цій версії підвищена з 2200 Вт (у попередника) до 2500 Вт. До того ж, вона підтримує режим модему, який здатний посилювати потужність бездротової мережі, а також управлятися за допомогою голосового асистента. До речі, девайс коштує копійки - всього 7 доларів, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Xiaomi Mijia Smart Socket Wi-Fi, як і модель попереднього покоління, оснащується кнопкою включення/повідомлення. Габарити новинки – 55 x 44 x 31 мм

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.