Компанія Samsung представила ще одну модель ноутбука Notebook 9 Pen з діагоналлю 15 дюймів. Раніше була доступна тільки 13-дюймова версія Notebook 9 Pen. Серед іншого, він досить тонкий, за мірками сучасних ноутбуків. Але головна відмінна риса девайса - сенсорний екран, а також підтримка крутого стилуса.

Крім більшого розміру новинка має удосконалене цифрове перо S Pen. Як запевнили розробники, тепер пристрій працює вдвічі швидше. До того ж, з'явилося багато нових функцій, які спростять малювання дизайнерам і художникам.

15-дюймовий Ноутбук 9 Pen працює на новому процесорі Intel 8-го покоління, що забезпечує високу продуктивність. І це цілком очікувано, адже різні програми для малювання і обробки фото вживають багато оперативної пам'яті ноутбука. Також пристрій оснащений слотом для карти пам'яті microSD і комбінованим звуковим роз'ємом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Новинка надійде в продаж вже в наступному році. Точної дати, а також його вартість поки не повідомляють, але ціна однозначно буде вище середньої, враховуючи сенсорний екран і стилус.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.ua писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.