13 грудня 2018 року, одним бюджетним смартфоном на ринку стало більше, бо публіці представили новинку під назвою Huawei P Smart (2019). Варто відразу зазначити, що смартфон вийшов досить непоганим, а користувачі оцінять девайс дуже позитивно. Залишилося тільки дочекатися звітів про продажі девайса.

Смартфон Huawei P Smart (2019) оснащений 6,21-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Kirin 710, графічним прискорювачем з підтримкою технології GPU Turbo, а також 3 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Так, хоч і не топові характеристики, але ціна приємно порадує.

В іншому, апарат має підтримку одночасної роботи з двома SIM-картами, слот для установки карт пам'яті microSD об'ємом до 256 ГБ включно, а також подвійну основну камеру з роздільною здатністю 13 Мп і 2 Мп.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За фронтальну камеру відповідає 8-мп об'єктив.

Крім усього іншого, новинка має батареєю ємністю 3400 маг, а для підзарядки використовуємо інтерфейс microUSB, тому розраховувати на підтримку дійсно швидкої зарядки не варто.

Продажі телефону почнуться вже 21 грудня, а пристрій буде коштувати близько 200 - 300 доларів.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.