Компанія Apple виділить $1 мільярд на створення нового кампусу в Північному Остіні, штат Техас. Це величезні цифри навіть для яблучної корпорації, капітал якої досяг 1 трлн доларів.

"Apple Inc (AAPL.O) заявила 13 грудня 2018 про те, що інвестує 1 мільярд доларів у будівництво другого кампусу в Північному Остіні, штат Техас, і ще 10 мільярдів доларів в нові центри обробки даних протягом наступних п'яти років, оскільки компанія прагне створити 20 тисяч робочих місць в США", - йдеться в повідомленні. Судячи з усього, справи у компанії йдуть не дуже добре, та вона планує розширювати свої можливості, щоб надавати свої послуги у всіх куточках світу. Це допоможе збільшити капітал компанії, а також створення робочих місць допоможе поліпшити фінансовий стан країн, в яких будуть розміщуватися фабрики яблучної корпорації.

Новий кампус Apple в Остіні площею 53 га буде розташований менш ніж в півтора кілометрах від діючого офісу компанії в цьому місті. У новому кампусі будуть працювати близько п'яти тисяч осіб з можливістю збільшити їх кількість до 15 тисяч співробітників.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.