Розробники отримали доступ до фото, розміщених в історії і Marketplace, а також до завантаженим, але не опублікованих знімків

В Facebook заявили, що через помилку програмного забезпечення приховані налаштуваннями публічності фотографії приблизно 6,8 мільйона користувачів, у тому числі неопубліковані, стали доступними для сторонніх розробників додатків. Про це повідомляє ВПС.

Facebook
Facebook

В Facebook заявили, що сторонні додатки мали доступ до "більш широкого набору фотографій, ніж зазвичай" протягом 12 днів у вересні.

"Коли хтось дає дозвіл додатковою програмою на доступ до своїх фотографій на Facebook, зазвичай ми надаємо додаткам доступ тільки до фотографій, якими люди діляться у своїй стрічці новин. У цьому випадку баг ймовірно надав розробникам доступ до інших фотографій", - повідомила компанія в блозі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Facebook уточнили, що збій стосується приблизно 1500 додатків.

Повідомляється, що розробники, крім іншого, отримали доступ до фотографій, розміщених в історії і Marketplace, а також до знімків, завантажених користувачами в Facebook, але не опублікованим.

Нагадаємо, Українцям розсилають вірус під виглядом повідомлень з держустанов: як вберегтися

Кіберполіція попередила українців про шкідливий вірус, націлений на користувачів операційної системи MS Windows, та надала поради, як його знешкодити. Варто відзначити, що вірус не так легко розпізнати, оскільки шахраї вдаються до нестандартних прийомів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Тотальне стеження Windows: як вберегти себе і свої дані від нахабного розкрадання

Виявилось, що кнопка заборони стеження в Windows 10, насправді, фейкова. Хоча поборотися зі стеженням можна, змінивши вручну файл реєстру, йдеться в статті Lifehacker.

Щоб переконатися, що операційна система слідкує за вами, відкрийте настройки Windows 10, перейдіть в розділ "Конфіденційність" і відключіть всі пункти у своїй історії активності.

Також "Знай.uа" писав про те, що Google ввів обмеження на популярний сервіс, халяви не буде

На використання сервісу Google Photos введені обмеження. Тепер при завантаженні файла в форматі, який сервіс не підтримує, безмежне сховище буде поступово зменшуватися.