Смішний випадок стався в США. 14 грудня компанія Microsoft заявила про те, що випустила нову Windows 95, яка виявилася… звичайним теплим светром. Цей продукт винахідливі Microsoft спеціально приурочили до Різдва для фанатів операційки.

Незадовго до цього в світі поповзли чутки про те, що представники корпорації збираються випустити нову версію Windows 95. І ці чутки виникли не на порожньому місці, а через банальну неуважність та гру слів.

Так, в офіційному акаунті корпорації вTwitter з'явилося повідомлення про те, що компанія представить якийсь Softwear (м'який одяг), замість Software (програмне забезпечення).

Ледачі представники місцевих ЗМІ то самі вирішили не читати написане правильно, то вирішили, що помилились представники корпорації, і давай форсувати хвилю чуток про те, що, мовляв Windows 95 повертається.

Як повідомляє корпорація, светрів "неймовірний дизайн". Втім, жителі США гарантовано будуть їх активно купувати, бо як у даній країні світу існує традиція дарувати один одному на Різдво светри з неймовірними дизайнерськими рішеннями.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через неуважність, по всьому світу швидко розлетілася новина про те, що американська корпорація збирається випустити нову версію старої операційної системи.

Раніше "Знай.uа" писав про тотальне стеження Windows: як вберегти себе і свої дані від нахабного розкрадання.

Виявилося, що кнопка заборони стеження в Windows 10, насправді, фейкова. Хоча поборотися зі стеженням можна, змінивши вручну файл реєстру, йдеться в статті Lifehacker.

Щоб переконатися, що операційна система cтежить за вами, відкрийте настройки Windows 10, перейдіть в розділ "Конфіденційність" і відключіть всі пункти у своїй історії активності.

Нагадаємо, одне з налаштувань приватності Windows 10 дає можливість відмовитися від відправки журналів активності в Microsoft. За замовчуванням ця опція завжди включена, однак власник комп'ютера може самостійно її відключити. Правда, як вдалося з'ясувати, що ця функція операційної системи працює не зовсім так, як заявляє розробник.

Як повідомляв портал "Знай.uа" популярный перекладач Google Translate навчився перекладати документи.

ТакожЗнай.іа" писав Google Translate додали нейронный переклад для української мови.