Зовсім недавно веб-браузеру Google Chrome виповнилося 10 років з моменту першого релізу. Особливо варто відзначити останні кілька років, коли компанія повністю змінила стратегію, і почала покращувати його.

На щастя, компанія нарешті випустила оновлення, яке додає функцію, яку всі так чекали. Нова бета-версія фірмового браузера для смартфонів на базі операційних систем iOS і Android отримала довгоочікувану можливість.

Закривати відразу всі вкладки в Chrome для мобільних пристроїв можливо вже дуже давно, але для цього потрібно було виконувати одразу декілька дій, в результаті чого більшість користувачів просто не знали про таку можливість. Тепер же в браузері є кнопка, яка дозволить закривати всі сторінки браузера за допомогою одного натискання на екран.

При цьому, щоб уникнути випадкового закриття всіх відкритих вкладок, відразу після натискання на неї з'являється попередження, з яким потрібно погодитися, або ж відхилити його. Непогана додаткова функція для тих, хто випадково натиснув на кнопку, а сторінки браузера не хочеться закривати.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Очікується, що фінальна версія цього з такою можливістю побачить світ для мобільних пристроїв на базі iOS і Android вже в січні наступного року, а завантажити її, звичайно ж, можна буде з фірмових магазинів додатків App Store і Google Play відповідно.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.