У мережі з'явилися подробиці про новий мобільному пристрої Samsung. Судячи з усього, йдеться про планшеті, а не про смартфон. Новинка, що фігурує під каталожним номером SM-P205, а її прем'єра очікується або на фірмовому заході Samsung Unpacked 20 лютого. Варто відзначити, що разом з цим пристроєм покажуть і Galaxy S10, і гнучкий смартфон Galaxy F, ціна якого починається від 1800 доларів. До речі, гнучкий смартфон отримає цілих два акумулятора. Будемо сподіватися, що вони не будуть вибухати, як Galaxy Note 7.

Поки про характеристики моделі відомо небагато. Як пише джерело, базовий варіант передбачає 32 ГБ флеш-пам'яті, а колірних виконань буде два – чорне і сіре. Судячи з термінів випуску планшета, він повинен запропонувати ОС Android 9.0 з коробки. А ось передової платформи в цій моделі точно не буде, так як в серії Galaxy Tab пропонуються пристрою середнього рівня. Швидше за все, ціна теж буде не дуже великою, як для планшетів. Подивимося, наскільки сильно планшети можуть бути популярними в 2019 році, коли виробники готуються до випуску гнучких смартфонів, які здатні замінити повноцінні планшети.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.