Складено рейтинг яскравих смартфонів, які представили у другій половині 2018 року.

Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro. Смартфони від китайського виробника потрапили в рейтинг головним чином завдяки своєму процесору. Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro отримали 7-нанометрову однокристальну систему Kirin 980, що дало можливість пристрою очолити рейтинги продуктивності гаджетів. Девайси практично обійшли iPhone XS Max з його хваленим процесором A12.

iPhone Xs Max. Ще однією гучною новинкою другого півріччя став смартфон від компанії Apple. Він також вразив потужним процесором і оновленим дизайном.iPhone Xs Max став першим смартфоном компанії, отримав гігантський дисплей-6,5 дюйма. До речі, за рік виріз на екрані практично не змінився.

LG V40 ThinQ. Новинка від компанії LG не особливо відрізняється від свого попередника – LG G7 ThinQ, який представили на початку року, однак смартфон отримав поліпшену камеру. Досить непоганий апарат за свої гроші.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Meizu 16th. Стильний флагман від ще однієї китайської компанії по праву може вважатися одним з кращих. Навіть компанія позиціонує його як флагманський. Він отримав непоганий дизайн, при цьому непогані характеристики начинки.

Pocophone F1. Смартфон від суббренду відомої китайської компанії Xiaomi став одним з кращих за друге півріччя по співвідношенню "ціна – якість". Новинка отримала топовий процесор, при цьому його вартість значно нижче, ніж у конкурентів, у зв'язку з чим першу партію смартфона розкупили за хвилину.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.