У мережі з'явилися нові подробиці про майбутні флагманських смартфонів Huawei P30 і P30 Pro, що компанія поки не представила офіційно. Фото чохлів на новинку опублікував ресурс SlashLeaks, який спеціалізується на зборі різноманітних джерел. Ці фото засмутили користувачів мережі своєю простотою, що натякають на несмачний дизайн самих смартфонів.

Зазначимо, що на деяких зображеннях показано і самі смартфони. В дизайні задньої сторони смартфонів невловимо прослизають риси бюджетних моделей Xiaomi, наприклад, Redmi Note 5, ціна яких не перевищує 300 доларів. Варто відзначити, що старші моделі нових смартфонів продавалися по величезній ціні, за яку користувачі хочуть стильний смартфон.

Згідно більш раннім витокам, Huawei P30 Pro отримає навіть не потрійну, а чотири модуля основної камери і потужна спалах збоку. А його "молодший брат" – Huawei P30 – отримає потрійний модуль основної камери.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо раніше повідомлялося про екран з точковим вирізом під фронтальну камеру, то потім інформатори схилилися до каплевидному вирізу, який хоч і не сильно псує зовнішній вигляд смартфона, він виглядає як мінімум дешевим.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.